Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Παρασκευή τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Euroleague και τόσο ο προπονητής της ομάδας, Ντέγινα Ράντονιτς, όσο και o πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Ιβάν Ραντόνεβιτς αναγνώρισαν την ανωτερότητα των «πράσινων», τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό τους δίνει μεγάλο κίνητρο για την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Euroleague αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι έχει κατακτήσει τον τίτλο έξι φορές. Έχει πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και με βεβαιότητα έχουν υψηλές φιλοδοξίες για τη φετινή διοργάνωση. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι και να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη στον Δ’ όμιλο. Αυτό απαιτεί από εμάς βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι αλλά και να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τη συγκέντρωσή μας στη διάρκεια του αγώνα. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοί μας για ακόμα μία φορά θα δημιουργήσουν μία ωραία ατμόσφαιρα και θα μας δώσουν την στήριξη που χρειαζόμαστε», ήταν τα λόγια του 43χρονου κόουτς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ιβάν Ραντένοβιτς, ανέφερε: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο να νικήσουμε αυτό το ματς μετά τις ήττες μας στα δύο πρώτα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι γιγαντιαία δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο αγώνας αυτό θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς. Θέλουμε να βελτιωθούμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη νίκη. Είμαι βέβαιος ότι το γήπεδο μας θα είναι γεμάτο με τους φιλάθλους μας και αυτό θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να επιβληθούμε του αντιπάλου μας. Παρόλα αυτά, πρέπει να επισημάνω ότι είμαστε το αουτσάιντερ σε αυτή την αναμέτρηση, λαμβάνοντας κατά νου την εμπειρία και την ποιότητα του Παναθηναϊκού».

Πηγή: Sport-fm.gr