Η έδρα αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, έπειτα από την απόφαση της ΕΕΑ να ανακληθούν τα πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα των δύο ομάδων, κάτι που αυτομάτως σήμαινε τον υποβιβασμό τους.

Το αίτημα του «δικεφάλου» για αναβολή έγινε δεκτό και έτσι η ημερομηνία εκδίκασης αυτού του θέματος είναι η Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου (στις 12:00), ακριβώς μετά το παιχνίδι στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, για την 25η αγωνιστική της Super League 1.

Όσον αφορά το ζήτημα που αφορά την ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης, που δικάζεται ξεχωριστά, αυτό θα συζητηθεί την Παρασκευή (21/02, 12:00).

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο ΠΑΕ είχαν καταθέσει στο Διοικητικό Εφετείο αίτημα για ακύρωση του πορίσματος της ΕΕΑ και ταυτόχρονα αίτηση προσωρινής διαταγής να μην χρησιμοποιηθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης από τα αθλητικά όργανα, μέχρι να συζητηθεί η πρώτη αίτηση από τα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Οι δικηγόροι όλων των πλευρών βρέθηκαν από νωρίς στα γραφεία της Super League, όπου υπήρξε μεγάλη αστυνομική παρουσία.

Ολυμπιακός και ΑΕΛ (που έκανε πρόσθετη παρέμβαση) διαφώνησαν με την αναβολή, καθώς θεωρούν ότι επηρεάζεται η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Όσο για τον Πανιώνιο, που επίσης έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, διότι είχε καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Ξάνθη, το δικό του αίτημα αναβολής -που κατέθεσε λόγω απουσίας του δικηγόρου του- έγινε επίσης δεκτό.