Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ εδώ και λίγες ώρες είναι παίκτης του Ολυμπιακού, αν και η Μπεσίκτας υποστηρίζει πως ο Αμερικανός φόργουορντ της ανήκει. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα λύσει η FIBA, εάν προσφύγει τελικά η τουρκική ομάδα σε αυτήν -όπως ενημέρωσε.

Η ανακοίνωση του ΜακΚίσικ από τους «ερυθρόλευκους» δεν σημαίνει πως έγινε άρση του ban από τη Euroleague. H «τιμωρία» ισχύει αυτήν τη στιγμή… Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης δεν μπορεί να δηλωθεί στο ρόστερ της διοργάνωσης, δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Ολυμπιακός, από την περασμένη εβδομάδα, έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, με τα οποία αποδεικνύει πως δεν χρωστά σε κανέναν και πως ακολουθεί τις ημερομηνίες σε όλους τους διακανονισμούς που έχει συμφωνήσει.

Η Euroleague τα έχει λάβει και τα έχει υπό εξέταση. Πλέον, είναι στο «χέρι» της διοργανώτριας Αρχής πότε θα γίνει η άρση της τιμωρίας. Από τη μία μπορεί να το κάνει σε λίγες ώρες, από την άλλη μπορεί να «ταλαιπωρήσει» τους Πειραιώτες και να το κάνει μετά από ημέρες.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον ΜακΚίσικ, διότι δεν υπάρχει αγωνιστική αυτή την εβδομάδα, το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν είναι προγραμματισμένο για τις 20 Φεβρουαρίου και στην ομάδα θεωρούν δεδομένο πως μέχρι τότε θα έχει γίνει άρση του ban. Ο Αμερικανός μέχρι τότε θα έχει κάνει 7-8 προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος.

Πηγή: gazzetta.gr