Τελείωσε οριστικά το θέμα της μεταβίβασης της «Θρύλος ΑΕ» από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, έπειτα από την χθεσινή συνάντηση που είχαν οι δύο ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού.

Διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας θα οριστεί ένας εκ των συνεργατών του ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ο Γιώργος Παύλου που είναι διευθυντής των εγκαταστάσεων στου Ρέντη. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει την εκμετάλλευση των προπονητικών εγκαταστάσεων, δίνοντας ένα μεγάλο ενοίκιο στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα δείχνουν ότι οδεύει προς την τελική ευθεία το θέμα της μεταβίβασης του 50% της «Καραϊσκάκης Α.Ε.», κάτι που θα ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους. Παράλληλα, τελειώνει και τυπικά το θέμα για την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Οι δύο ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού στη συνάντηση της Τρίτης, συζήτησαν και για το φλέγον ζήτημα του Ερασιτέχνη και για το τι βοήθεια μπορούν να προσφέρουν. Στόχος είναι να βρεθούν χρήματα από επιφανείς επιχειρηματίες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα (Γλου, Κόκκαλη, Μαρινάκη και Αγγελόπουλους) και στη συνέχεια να υπάρξει μία άλλου είδους λύση με μία μαζική συμμετοχή του κόσμου, μέσω μιας διαφορετικής αξιοποίησης των μελών.

Πηγή: gazzetta.gr