Την επιστροφή του μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίντζι Καγκάβα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ βλέπει πολύ ζεστά ο τεχνικός των «Βεστφαλών», Γιούργκεν Κλοπ. Τον Νέβεν Σούμποτιτς θα ζητήσει ως αντάλλαγμα ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Ιάπωνας διεθνής δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού τόσο επί ηγεσίας Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όσο και επί Ντέιβιντ Μόγιες, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο βασικό ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων».

Με τα παιχνίδια στα πόδια του να λιγοστεύουν συνεχώς, ο Καγκάβα αρχίζει να «ψάχνεται», την ώρα που η πρώην ομάδα του, η Μπορούσια Ντόρτμουντ εξετάζει σοβαρά την επιστροφή του στη Βεστφαλία.

Για να επιτευχθεί όμως ο «γάμος» θα πρέπει να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές. Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της λοιπόν, για να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μετακόμιση του Καγκάβα, θέλει ως αντάλλαγμα τον αμυντικό των «κιτρινόμαυρων», Νέβεν Σούμποτιτς.

Ο Σέρβος είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Κλοπ και δύσκολα ο Γερμανός προπονητής θα εμφανιστεί θετικός στην παραχώρησή του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι διαπραγματεύσεις θα είναι μακροχρόνιες…

Πηγή: england365.gr