Ατρόμητος και Βόλος δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε ένα κακό ματς…

Στο γήπεδο του Περιστερίου οι Ατρόμητος και Βόλος μάλλον δεν είχαν διάθεση για μπάλα. Άρα, πρόσφεραν ένα πρώτο 45λεπτο στο οποίο νόμιζες ότι η ώρα δεν περνούσε με τίποτα… Λάθη από τους γηπεδούχους, λάθη από τους φιλοξενούμενους, νέα λάθη από τους γηπεδούχους και νέα λάθη από τους φιλοξενούμενους, συν ο τραυματισμός του Ρισβάνη που αποχώρησε στο 42′ ήταν το… θέαμα του πρώτου ημιχρόνου.

Όχι ότι άλλαξε εντυπωσιακά το σκηνικό στο δεύτερο… Βασικά δεν άλλαξε τίποτα μέχρι και το 71ο λεπτό, όταν ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βέλλιος πήρε από κοντά την κεφαλιά αλλά αστόχησε. Αυτή ήταν η καλύτερη φάση του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να έχουν ακόμη μία στο 86′ με τον Χαρίση, το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ. Και μαζί έφυγαν και οι τελευταίες ελπίδες για να δούμε κάποιο γκολ στο Περιστέρι…

Ατρόμητος: Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Ρισβάνης (42′ Στρούγγης), Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (76′ Μάντσον), Ούμπιδες, Μανούσος, Ενσικουλού (63′ Βέλλιος), Γιακουμάκης.

Βόλος: Γκαραβέλης, Διαμαντής, Λιασίνε, Δημόπουλος, Ντεντάκης (66′ Λύρατζης), Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Κερούγιο, Τόρες, Γέντρισεκ (73′ Μάντζης).