Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι από τους καλύτερους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος της Super League 1 και δικαίως θεωρείται ακρογωνιαίος λίθος του Άρη, καθώς είναι το σημαντικότερο «γρανάζι» της επιθετικής μηχανής της ομάδας. Από την αρχή της σεζόν είναι ο βασικός δημιουργός, όπως μαρτυρούν και οι 7 ασίστ που έχει μέχρι στιγμής. Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων, μεταξύ αυτών και της Αλ Ουάχντα.

Ο σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον 29χρονο άσο, καθώς κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του, προσφέροντας ποσό μεγαλύτερο του 1,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η απάντηση των «κίτρινων» ήταν αρνητική.

Οι Θεσσαλονικείς αρνήθηκαν, γιατί ο Φετφατζίδης είναι πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας και τυχόν απώλειά του θα αλλοιώσει τον τρόπο λειτουργίας του συνόλου. Δεύτερον, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον θα μετακομίσει στα Εμιράτα, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και τον ρόλο του στον Άρη, έχει προτάξει το αγωνιστικό έναντι κάθε άλλου κινήτρου και κατ’ επέκταση δεν θέλει να φύγει από τη νυν ομάδα του.

Πηγή: gazzetta.gr