Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μιλώντας στο περιοδικό «Ολυμπιακός emag», ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι περήφανος που φοράει το περιβραχιόνιο των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά ο Νορβηγός δεξιός οπισθοφύλακας ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για το ποια συμμετοχή από τις 100 ξεχωρίζει: «Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω ένα παιχνίδι, καθώς υπήρξαν τόσες πολλές αναμνήσεις, αλλά ίσως το ενάντια στον ΠΑΟΚ πριν από μερικά χρόνια όταν κερδίσαμε 1-0 και σκόραρα, το θυμάμαι πολύ καλά».

Για το περιβραχιόνιο: «Να μπορώ να είμαι ο αρχηγός είναι κάτι που φυσικά με κάνει πολύ περήφανο και το εκτιμώ πολύ αλλά το γεγονός ότι ήμουν σε θέση να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού για 100 παιχνίδια πρωταθλήματος –και νομίζω ότι συνολικά με όλους του αγώνες φτάνουν γύρω στα 150 παιχνίδια- είναι μεγάλη τιμή για μένα. Έτσι θα έλεγα ότι πιο σημαντικό είναι τα παιχνίδια».

Για τα όνειρα του: «Προσωπικά εξακολουθώ να θέλω να συνεχίζω να παίζω και να βελτιώνομαι ως παίκτης, είμαι πάντα πεινασμένος για κάτι περισσότερο, γι’ αυτό θέλω μόνο να συνεχίσω να παίζω. Όσο για την ομάδα, είναι σαφές ότι έχουμε τους στόχους που θέλουμε, αγωνιζόμαστε για να κατακτήσουμε ότι είναι δικό μας και να είμαστε οι πρωταθλητές στην Ελλάδα. Επίσης θέλουμε να κερδίσουμε το κύπελλο και να έχουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, που είμαι σίγουρος πως μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη».

Πηγή: gazzetta.gr