Η ΠΑΕ Πανιώνιος αποφάσισε να κλείσει τη θύρα των φιλοξενούμενων για την αναμέτρηση με τον Άρη, ωστόσο η μεμονωμένη παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας επιτρέπεται κανονικά.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο SUPER 3 ξεκαθάρισε τη θέση του με επίσημη ανακοίνωση: «Εφόσον επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση ξεκινάμε νόμιμα μεμονωμένα από την Θεσσαλονίκη. Χαραμίζοντας τον χρόνο μας και τα όποια έξοδα καλύπτοντας 500 χιλιόμετρα για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Θέλετε να μας κάνετε παράνομους στα διόδια της Κατερίνης γιατί ο Πανιώνιος Παρασκευή μεσημέρι αποφάσισε να μην ανοίξει κερκίδα, στα διόδια της Λάρισας η αστυνομία θα μας βαφτίσει υποψήφιους εγκληματίες που κατεβαίνουν να δημιουργήσουν πρόβλημα γιατί δεν θέλει την παρουσία μας στην Ν. Σμύρνη , στην Λαμία έχουμε καταντήσει τελείως παράνομοι επειδή αποφάσισε ο Πανιώνιος να κλείσει το εκδοτήριο και μπαίνοντας στην Αθήνα έχουμε καταντήσει τα εξιλαστήρια θύματα που ο καθένας θα τα βαφτίσει όπως θέλει για να εξυπηρετήσει όποιο συμφέρον έχει γύρο από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Αποφασίστε τελικά σε αυτό το σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο ΠΑΕ , υπουργεία , λίγκες και αστυνομία πως θέλετε όλοι μαζί να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντά σας βαφτίζοντας τον φίλαθλο και τον οπαδό σαν υποψήφιο Μ@@ΚΑ.

Περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα μια υπεύθυνη απάντηση από όλους εσάς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑ@@ΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ να διασχίσει την μισή Ελλάδα για να δει την ομάδα του χαραμίζοντας όσα λεφτά έχει στο παντελόνι του καταλήγοντας στο τέλος σαν εγκληματίας σε ένα τμήμα.

Against modern football».