Παίκτης της Καϊζερσλάουτερν θα είναι από την 1η Ιουλίου ο Καρίμ Ματμούρ. Ο Αλγερινός ανήκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία, δεν ενεργοποίησε την οψιόν για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Γεννήθηκε στη Γαλλία από Αλγερινούς γονείς και έκανε τα πρώτα του βήματα στα παιδικά τμήματα της Στρασμπούργκ. Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως, το υπέγραψε στη Γερμανία, με τη Φράιμπουργκ, λίγο πριν κλείσει το 20ο έτος της ηλικίας του.

Στη συνέχεια ο Καρίμ Ματμούρ, αγωνίστηκε στη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και το 2011 μετακινήθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, με οψιόν ετήσιας ανανέωσης, για τα επόμενα δύο χρόνια. Μια οψιόν που δεν ενεργοποιήθηκε από τη διοίκηση της Άιντραχτ για τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου, με αποτέλεσμα ο Ματμούρ να μείνει ελεύθερος.

Η ομάδα που κινήθηκε γρήγορα και εξασφάλισε την υπογραφή του Αλγερινού ήταν η Καϊζερσλάουτερν, η διοίκηση της οποίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρίμ Ματμούρ, τονίζοντας πως ο 28χρονος επιθετικός αποκτήθηκε χωρίς να δοθούν οικονομικά ανταλλάγματα στην προηγούμενη ομάδα του.

Ο Ματμούρ είναι 30 φορές διεθνής με την εθνική Αλγερίας, με την οποία έχει σημειώσει 2 γκολ.

Πηγή: sport-fm.gr