Η κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ έχει κινητοποιήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης. Οι επαφές των δύο ΠΑΕ με τη διοίκηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να δοθεί το ταχύτερο δυνατό λύση στο θέμα.

Στο πλαίσιο αυτό, κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει το «τριφύλλι» να επιστρέψει έστω και για ένα ματς στο γήπεδο της Λεωφόρου, καθώς αν πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ, τότε ενδεχομένως να είναι αναγκαία η προσωρινή μετακόμιση σε άλλο γήπεδο.

Ωστόσο, το να παίξει η ομάδα του Γιώργου Δώνη ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αυτήν τη στιγμή μοιάζει απίθανο. Το γήπεδο δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνα, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σε κατάσταση για φιλοξενηθεί αγώνας της Super League 1.

Επιπλέον, και το οικονομικό είναι ένα θέμα που μπαίνει στην εξίσωση, καθώς όπως αναφέρει η «Πράσινη», το κόστος των έργων για να επιστρέψει μόνιμα στη φυσική του έδρα η ομάδα αγγίζει τις 500.000 ευρώ.