Το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Καυτανζογλείου, ως προσωρινή έδρα του ΠΑΟΚ, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες για την ανέγερση νέου γηπέδου (αν και εφόσον ξεκινήσουν) φέρεται να εξετάζει ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με το soccerplus. Ένας από τους άμεσα εμπλεκόμενους στην υπόθεση, είναι και η διοίκηση του Καυτανζογλείου. Ο γενικός γραμματέας, Απόστολος Ντάβελας, εξήγησε πως έχει η κατάσταση.

«Δεν έχει έρθει τίποτα μέχρι στιγμής. Δεν ήρθε σε μας, στην επιτροπή διοίκησης, κάποιο έγγραφο που να ζητάει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο για χρήση», ξεκαθάρισε μέσω του «Αθλητικού Metropolis» και συνέχισε:

«Είμαστε εθνικό στάδιο και δίνουμε το γήπεδο σε ομάδες που θα μας το ζητήσουν, σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης ή της Μακεδονίας ευρύτερα. Πρέπει, όμως, να φθάσει σε μας μια αίτηση και μετά το συζητάμε. Μέχρι στιγμή δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα με τον Ηρακλή, που φιλοξενούμε στο στάδιο. Είναι μια συνεπέστατη διοίκηση. Η υπερκείμενη αρχή μας είναι η ΓΓΑ, όμως το αν θα παραχωρηθεί το στάδιο σε μια ομάδα, το αποφασίζει η επταμελής επιτροπή διοίκησης».

Πηγή: Sport-fm.gr