Τον γύρο των social media έκανε ένα βίντεο που απαθανατίστηκε στο περιθώριο του αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Λίβερπουλ, για τα ημιτελικά του Champions League, στο οποίο εμφανίζεται ένας άνδρας με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε Ασιάτη, να τον κοροϊδεύουν οπαδοί της αγγλικής ομάδας, αποκαλώντας τον «κ. Μιγιάγκι» (από τη γνωστή ταινία Karate Kid) και στη συνέχεια να τον πετούν μέσα σε ένα σιντριβάνι.

Το περιστατικό έγινε στην Placa Reial της Βαρκελώνης, λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι των «κόκκινων» με τους Καταλανούς, ο οποίος έληξε με 3-0 υπέρ των «μπλαουγκράνα». Η κίνηση αυτή δεν καταδικάστηκε μόνο από τον σύλλογο που υποστηρίζουν, αλλά και από πολλούς συνοπαδούς τους, οι οποίοι δεν ένιωσαν καθόλου άνετα από ό,τι συνέβη.

Η ίδια η Λίβερπουλ ως σύλλογος συντάχθηκε στο ίδιο ύφος, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά των υποστηρικτών της στη Βαρκελώνη ως «εντελώς απαράδεκτη». Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι «συνεργαζόμαστε με την Αστυνομία Μέρσεϊσαιντ και τις Αρχές της Ισπανίας, ώστε να εντοπιστούν οι εμπλεκόμενοι».

Και πράγματι, κάτι παραπάνω από δύο μήνες αργότερα, η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως ο 57χρονος, Άντονι Μιούλεν, που θεωρείται ότι συνδέεται με περιστατικό αυτό, τιμωρήθηκε με τρία χρόνια απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος οπαδός συνδέεται και με ένα άλλο περιστατικό, στο οποίο φέρεται να κατέβασε το παντελόνι ενός άνδρας ασφαλείας στο «Άνφιλντ», στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν απέναντι στη Γουλβς.