Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης του ΠΑΟΚ που αποχώρησε τραυματίας από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό (2-0) στην Τούμπα. Ο νεαρός δεξιός μπακ υπέστη θλάση α’ βαθμού στην αριστερή γάμπα και θα απουσιάσει για περίπου 10-15 μέρες από την αγωνιστική δράση. Κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει εναντίον του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» (31/3).

Χωρίς τους διεθνείς

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης με ανοίγματα και τρέξιμο περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας σε πρώτο στάδιο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου. Το πρόγραμμα αυτό δεν αφορούσε όσους αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με χαλαρό τρέξιμο, ασκήσεις στο γυμναστήριο και μασάζ.

Από τις προπονήσεις λείπουν όλοι οι διεθνείς, αλλά από αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί σε αυτές ο Αμπντούλ Καμαρά, ο οποίος δεν θα ενσωματωθεί τελικά με την αποστολή της Εθνικής Γουϊνέας.

Αντίθετα, οι Γιώργος Κατσικάς και Γιώργος Γεωργιάδης μπήκαν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και ακολούθησαν σήμερα ιδιαίτερα έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και φαίνεται ότι σε λίγες μέρες θα μπορούν να ενσωματωθούν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Πηγή: sport-fm.gr