Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νέο κύκλο επαφών με τον Κώστα Φορτούνη και η τελική συμφωνία των δύο πλευρών για ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον παίκτη δείχνει να είναι πια κοντά.

Ο Φορτούνης φέτος είχε κάνει τρομερή χρονιά στους Πειραιώτες (σ.σ. στα 37 ματς είχε φτάσει τα 15 γκολ και 12 ασίστ) έχοντας στο σύνολο 43 αναμετρήσεις με 17 γκολ και 16 ασίστ ενώ πρόσφατα έβαλε και την γκολάρα με την Ελλάδα στο ματς με την Αρμενία. Είναι αρχηγός και στον Ολυμπιακό αλλά και στην Εθνική.

Υπό μία έννοια θυμίζει και άλλες χρονιές η φετινή όπως το 2016, οπότε ο Φορτούνης είχε την δυνατότητα να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό αλλά προτίμησε τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές καιρό τώρα ήθελαν το ίδιο: να είναι μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός για τον λόγο αυτό προσφέρει στον Φορτούνη ένα συμβόλαιο που δεδομένα θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα παίκτη αναφορικά με το εγχώριο πρωτάθλημα. Όπως προέκυπτε μάλιστα από μεριάς των ερυθρόλευκων θα είναι το καλύτερο που θα έχει γίνει ποτέ για Έλληνα παίκτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές να ξεκίνησαν την Πέμπτη έναν νέο κύκλο επαφών που θα είναι και ο τελευταίος, όπως όλα δείχνουν. Επίσης ότι είναι ιδιαίτερα κοντά πια σε πλήρη συμφωνία για τριετές ή τετραετές συμβόλαιο και ετήσιες απολαβές για τον παίκτη που θα ξεπερνούν το 1.3 εκατ. ευρώ. Ο Φορτούνης μάλιστα για το θέμα αυτό μίλησε προσωπικά και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: gazzetta.gr