«Δεν πρέπει να χάσουμε το κεφάλι μας», τόνισε ο Ζόρντι Ρόουρα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μίλαν για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής της «Μπάρτσα», ο οποίος καλύπτει το κενό που έχει αφήσει ο Τίτο Βιλανόβα λόγω της εγχείρησης που έχει υποβληθεί, επεσήμανε ότι η αυτοσυγκέντρωση των παικτών του είναι πολύ σημαντική για να μπορέσουν να «γυρίσουν» το εις βάρος τους 2-0 από το παιχνίδι στο Μιλάνο.

«Το τέλειο παιχνίδι είναι αυτό που πάντα τελειώνει θετικά. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι να αναζητήσουμε και να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία μας και την ένταση μας στο παιχνίδι. Ο αγώνας διαρκεί συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί ανά πάσα χρονική στιγμή. Δεν πρέπει να χάσουμε το… κεφάλι μας», επεσήμανε ο Ρόουρα και συνέχισε:

«Πιθανότατα η Μίλαν θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είναι αλήθεια πώς δεν με εξέπληξε το ματς στο Μιλάνο γιατί ήξερα ότι παίζουμε με μια σκληρή ομάδα», ανέφερε και κατέληξε…

«Όταν ένας αγώνας τελειώνει 2-0 υπέρ της άλλης ομάδας είναι σαφές ότι βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση και πως ο αντίπαλός μας έχει κάνει τα σωστά πράγματα στο πρώτο παιχνίδι».

Πηγή: Sport-fm.gr