Τον διπλασιασμό του εβδομαδιαίου μισθού του και νέα πενταετή συμφωνία που θα του αποφέρει 40 εκατ. λίρες ετοιμάζεται η διοίκηση της Τότεναμ να προτείνει στον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο oυαλός «μάγος» που έχει… μαγέψει όλο τον κόσμο με τις εμφανίσεις και τα γκολ του, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τα «σπιρούνια» κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, λαμβάνοντας 75.000 λίρες την εβδομάδα, μέχρι το 2016.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να ανησυχούν στον λονδρέζικο σύλλογο για το ενδεχόμενο να τον χάσουν το φετινό καλοκαίρι, αφού τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Μπαρτσελόνα, δείχνουν πως θα ήθελαν να προσθέσουν τον παίκτη στο ρόστερ του. Τα ποσά που συμπεριλαμβάνονται σε διάφορα δημοσιεύματα και μεταγραφικά σενάρια είναι… εξωπραγματικά και η Τότεναμ κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Μπέιλ να παραμείνει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», η διοίκηση των «σπιρουνιών» ετοιμάζει αναπροσαρμογή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, διπλασιάζοντας τον μισθό του και αυξάνοντας τη διάρκειά του! Από 75.000 λίρες, θα του προταθεί συμφωνία που θα του αποφέρει 150.000 ανά εβδομάδα, ενώ το συνολικό ποσό που θα λάβει μέχρι το 2017, θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 40 εκατομμύρια!

Πηγή: Sport-fm.gr