Αν και αρχικά είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ, με τον Προμηθέα στην Πάτρα, τελικά η ΑΕΚ θα παίξει με την παρουσία του κόσμου της τον «τελικό» για τους τελικούς.

Το ΑΣΕΑΔ που είχε αναλάβει την εκδίκαση της έφεσης που είχαν ασκήσει οι άνθρωποι της Ένωσης δικαίωσε τους «κιτρινόμαυρους» και έτσι θα παίξουν με την υποστήριξη των φιλάθλων τους το αποψινό (19:30) παιχνίδι κόντρα στους Αχαιούς.

Σημειώνεται ότι η σειρά είναι στο 2-2 και όποια από τις δύο ομάδες πάρει το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα, θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στα ματς που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή στην Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι το ΑΣΕΑΔ με σημερινή του απόφαση έκανε δεκτή την προσφυγή της ΑΕΚ BC κατά της απόφασης του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ για την ποινή της «μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών»

Ως εκ τούτου, η αποψινή αναμέτρηση με Προμηθέα Πάτρας θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

Ξεκίνησε μάλιστα η διάθεση των εισιτηρίων για την 5η και τελευταία αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας, σήμερα (Παρασκευή, 07/06, 19:30), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, με γενική είσοδο 5 ευρώ

Η «Βασίλισσα» μετά και την αποκατάσταση της τάξης, χρειάζεται όσο ποτέ σ’ αυτό το κομβικό σημείο, τους οπαδούς της. Κρίνεται επιτακτική ανάγκη οι συνενωσίτες να συστρατευθούν στο πλευρό της, προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουν στην πρόκριση στους Τελικούς της betshop.gr Βasket League

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ…

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν».