To θέμα του «Καυτανζογλείου» προκαλεί δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν εδώ και πολύ καιρό τη σχετική τροπολογία


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
23:13
03/06/2019
To θέμα του «Καυτανζογλείου» προκαλεί δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ
3
loading

Φαίνεται πως οι εκλογές της 7ης Ιουλίου αποτελούν σημαντικό εμπόδιο στα σχέδια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όσον αφορά το Καυταντζόγλειο Στάδιο και την οριστική συμφωνία χρήσης του από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν εδώ και πολύ καιρό μια σχετική τροπολογία που θα «ξεκλειδώνει» το θέμα της παραχώρησης και χρήσης του σταδίου, το οποίο είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ) και δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή παρέμβαση αν δεν υπάρξει ανάλογη νομοθεσία, η οποία θα επιτρέπει τον συμψηφισμό των χρημάτων, σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ, που απαιτούνται να δοθούν από την πλευρά του «δικεφάλου» προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα.

Η συγκεκριμένη τροπολογία-ρύθμιση ήταν να ψηφισθεί πολύ πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες (θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες) και να μπορέσει η ομάδα κάποια στιγμή, ακόμη και μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, να μετακομίσει από την Τούμπα στο γειτονικό «Καυτανζόγλειο».

Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι λογικό, θέλει να συμψηφίσει τις εργασίες με το τίμημα χρήσης του σταδίου για τα επόμενα δύο-τρία χρόνια, ωστόσο η ισχύουσα νομοθεσία δεν επιτρέπει συμψηφισμούς γι’ αυτό απαιτείται η ρύθμιση. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και όπως διαπιστώνουν οι άνθρωποι του συλλόγου υπάρχει μια μεγάλη καθυστέρηση, ενώ την ίδια ώρα παρατηρούν ότι η κυβέρνηση «προχωρά» ανάλογα θέματα της τελευταίας στιγμής, όπως είναι το γήπεδο στο Βοτανικό για τον Παναθηναϊκό και το κλειστό γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ, μετά και τη σημερινή συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Άννα Α

    Θυμάμαι τι δήλωση του Σαββίδη. Μητσοτάκη δεν θα βγεις ποτέ. Τέλος τα ρουσφέτια κύριε Σαββίδη.

  2. avatar SER 30

    ΣΕ ΤΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΠΩΣ \'\' ΠΡΟΤΖΕΚΤ \'\' ΟΙ ΣΥΡΙΖΕΟΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΕ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ? ΠΟΙΟ ΤΙ ΠΟΤΕ ? ΚΑΝΕΝΑ . ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ Ο ΣΠΡΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 1 2 Η 1 4 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ . ΜΕ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ / ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΟΡΟΗΔΙΑΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΣΤΕΙΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΑ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΕΣΤΑΤΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ . ΡΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΙΟΙ ? ΓΙΑ ΤΟ \'\' ΕΛΛΗΝΙΚΟ \'\' ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΙΟΝΟ ΚΟΡΔΕΛΑ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ .

  3. avatar kyrik

    Πρέπει να καταλάβει ο Σαββίδης ότι τέρμα οι χάρες και τα δωράκια που ήξερε από τον σύριζα. Όχι μόνο σε ό,τι αφόρά τον ΠΆΟΚ αλλά και στις άλλες δραστηριότητες του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει