Ο αήττητος γηραιός προετοιμάζεται για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Καβάλα στο Καυτανζόγλειο. Άπαντες στην Μίκρα θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου το σωματείο να έχει οφέλη είτε αγωνιστικά, είτε οικονομικά.

Παιχνίδι με παιχνίδι

Ο Νίκος Αραμπατζής με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.«Δεν είχαμε βάλει ως στόχο, να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Από την αρχή είχαμε πει ότι θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Καβάλα και η προσοχή μας είναι στραμμένη σε αυτό καθώς πρέπει πάρουμε τη νίκη και να δώσουμε μια συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών».

Θα είμαι έτοιμος

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ανέφερε: «Αντιμετωπίζω κάποιες ενοχλήσεις στην περιοχή του θώρακα, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό και πιστεύω ότι θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα».

Να μας βοηθήσει ο κόσμος
Για την παρουσία του κόσμου: «Σε αυτά τα τρία παιχνίδια ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πολύ και είναι περιμένουμε από αυτόν να κάνει το ίδιο και στον αγώνα με την Καβάλα».

Για τις φιλοδοξίες του: «Στην αρχή κάθε Πρωταθλήματος με ρωτούν αν στοχεύω στην κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει στο μυαλό του την Εθνική. Έχω κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο φετινό Πρωτάθλημα και μέσα από τις εμφανίσεις μου με τον Ηρακλή θα προσπαθήσω να δείξω σε αυτούς που αποφασίζουν ότι έχω μια θέση στην Εθνική».

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή, στην Μίκρα, με βαρύτητα στον τομέα της δύναμης και της φυσικής κατάστασης, το πρωί και της τακτικής, το απόγευμα.

Προσπάθεια για Σολτάνι-Γιάκομπ
Η προσπάθεια του ιατρικού επιτελείου εντοπίζεται στο να προλάβουν να είναι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση με την Καβάλα οι Βικτοράς Γιάκομπ και Καρίμ Σολτάνι. Ο πρώτος, στο πρόγραμμα αποθεραπείας του, προσέθεσε και προπόνηση στο γυμναστήριο και, από αύριο, θα ανεβάσει ρυθμούς σε ατομικό επίπεδο. Ο δεύτερος, συνέχισε σε πιο μεγάλη ένταση το ατομικό.

Κάκωση ο Παπαστεριανός
Ο Στέλιος Ηλιάδης για ένα ακόμα παιχνίδι θα μείνει εκτός καθώς δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής, μολονότι ανεβάζει ρυθμούς ατομικής προπόνησης. Ο Μανώλης Παπαστεριανός υπέστη κάκωση στο γόνατο και η οριστική ιατρική εκτίμηση για το τραύμα του θα γίνει αύριο.

Πηγή: gazzetta.gr