Πρόβα τζενεράλε εν όψει του σημαντικού αγώνα με την Βοσνία αποτελεί για την Εθνική Ελλάδας το μεθαυριανό παιχνίδι με την Ελβετία στο «Καραϊσκάκη».

Ο Φερνάντο Σάντος έχει την ευκαιρία στην αναμέτρηση που ακολουθεί να δοκιμάσει ορισμένους ποδοσφαιριστές σε κάποιες θέσεις και να διαπιστώσει πως ανταποκρίνονται ο Κώστας Μανωλάς και ο Σωκράτης Φυτανίδης στις συνθήκες της «γαλανόλευκης».

Σήμερα το μεσημέρι (στις 12) οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και στις 16:00 θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η αποστολή που έχει επιλέξει ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι με την Ελβετία: Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Μαυρίας, Φορτούνης, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Απόντες λόγω τραυματισμών είναι οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σαμαράς και φυσικά ο ανέτοιμος Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά τον (ελαφρύ) τραυματισμό του Καραγκούνη στο παιχνίδι της Φούλαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής και θα αποσαφηνιστεί το θέμα της συμμετοχής του στο φιλικό, στο οποίο θα φορούσε ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Πηγή: sport-fm.gr