Κάτι η χθεσινή «γκέλα» της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, δεν θέλει και πολύ να «στραβώσει» ένα ματς για τη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί φιλοξενήθηκαν στο Μεστάγια από τη Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε και αρκέστηκαν στο τελικό 1-1.

Οι «νυχτερίδες» ήταν αυτές που ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ, καθώς στο 33’ ο Μπανέγκα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, δίνοντας χαρά στους φίλους της ομάδας. Ωστόσο, δεν κράτησε και πολύ. Καθώς έξι λεπτά αργότερα, ο Λιονέλ Μέσι πήρε το… όπλο του από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-1.

Η συνέχεια του παιχνιδιού δεν είχε τις πολυάριθμες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Στο 61’ ο Βίγια πέρασε σαν αλλαγή στον αγώνα και το «Μεστάγια»… σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει το πρώην παίκτη της ομάδας. Στο 84’ ο Σολδάδο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, ωστόσο ο Βαλντέζ είπε «όχι» σε τετ-α-τετ με τον διεθνή Ισπανό, με το 1-1 να μένει ως το τέλος και τη διαφορά της Μπάρτσα με τη Ρεάλ να ανεβαίνει στους 16 βαθμούς.

Πηγή: sport-fm.gr