Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε ότι δεν έγινε υπερομάδα η Εθνική, επισήμανε την ικανοποιήσή του και στάθηκε στη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε:

Τη νίκη και το εάν του έφυγε ένα άγχος:

Εντάξει όταν παίζεις ένα παιχνίδι και έχεις τις ευκαιρίες για ένα γκολ θα θέλεις να γίνει γρήγορα αυτό. Ευτυχώς για εμάς έγινε στο τέλος του α’ μέρους και η ομάδα ηρέμησε και δεν είχε άγχος.

Το Λιχτενστάιν και το πως είδε την ομάδα:

Είναι πειθαρχημένη ομάδα και έχει έναν νέο προπονητή με τακτική που να μπορέσει να ανταποκριθεί σε κάθε ματς. Μου άρεσε το πως λειτούργησε.

Τις φάσεις που προσπάθησε να κάνει ο επιθετικός του Λιχτενστάιν:

Δεν έχω να πω κάτι για αυτό εγώ. Να ρωτήσετε τον τεχνικό της Εθνικής τους.

Τον Μήτρογλου:

Δεν μπορεί να είναι στο επόμενο ματς. Είναι σιγουρότατο αυτό. Έχει ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμιο.

Τον Σωκράτη:

Θα δούμε πως θα πάει μέχρι αύριο και εάν μπορεί να παίξει.

Το τι άλλο θα ήθελε:

Δεν έχω να ζητήσω τίποτα. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Είναι τέτοιος ο τρόπος που λειτούργησαν σε αφήνει ευχαριστημένο. Και αυτόν που το βλέπει επίσης. Δεν τα κάναμε όλα στο 100% αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

Τα προβλήματα τραυματισμών και εάν τον φοβίζουν:

Όχι δεν με φοβίζει τίποτα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά.

Τους 4 βαθμούς από τα 2 αυτά ματς με Λιχτενστάιν και Βοσνία και εάν αυτό συνεχίζει να θέλει:

Δεν μπορείς να λες θέλω αυτό ή το άλλο. Έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε αυτά που μπορούμε. Δεν στέκομαι στις άλλες ομάδες. Τις σεβόμαστε και με το παραπάνω. Εμείς όμως πρέπει να σταθούμε πιο πολύ με την ομάδα μας. Ούτε εγωιστικό είναι ούτε γίναμε υπερομάδα. Να δούμε τα του οίκου μας και να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει και γρήγορα.

Τον Κουρμπέλη και την δημιουργία από 10 παίκτες:

Μην μου βάζετε τέτοιες ερωτήσεις. Όλοι μπορούν να το κάνουν αρκεί να το ζητήσεις. Να μην αμφιβάλλετε. Τελείωσε το ματς αυτό. Το ξεχάσαμε. Έχουμε ένα επόμενο δύσκολο ματς. Να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη με κατεβασμένα τα κεφαλάκια μας και με πειθαρχία και συνέπεια. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ζητάμε απλά πράγματα. Δεν ζητάμε τομές.

Πηγή: gazzetta.gr