Ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή διευκρίνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει την ανωτερότητά της μες στο γήπεδο. Αύριο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα με την Κέρκυρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ο προπονητής Γιώργος Δώνης αναφερόμενος στο παιχνίδι, τόνισε: «Κατά την προσωπική μου άποψη στο προηγούμενο ματς με τον Ηρακλή κάναμε ίσως μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Δυστυχώς μας στενοχώρησε πάρα πολύ το τελικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα όμως από τον τρόπο που εμφανίστηκε η ομάδα σε αυτό το ματς αντλούμε μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχεια. Αυτό τώρα που πρέπει να κάνουμε και να βελτιώσουμε είναι ότι η ανωτερότητα που δείχνουμε στα παιχνίδια σε σχέση με τους αντιπάλους μας να μετουσιώνεται σε αποτέλεσμα, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα». Στο μεταξύ ο σκάουτερ Τόλης Αποστόλου πρόκειται να παρακολουθήσει τον αγώνα Πανσερραïκός-Ολυμπιακός.

H διάθεση των 500 εισιτηρίων που πήρε η ομάδα για το κυριακάτικο παιχνίδι γίνεται σήμερα (Παρασκευή) από το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 12.30 μέχρι τις 20.30. Αύριο (Σάββατο) το γραφείο θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 14.00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων στο στάδιο θα γίνει από τη θύρα 3 (οδός Ρίτσου).

Πηγή: gazzetta.gr