Η εικόνα του πριν από περίπου έναν χρόνο είχε δημιουργήσει προβληματισμό στους θαυμαστές του. Ένας σημαντικός ποδοσφαιρικός αστέρας, που θεωρείται στη χώρα του ως ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους στο λαοφιλέστερο άθλημα, έδειχνε να χάνει πολλή από τη λάμψη του παρελθόντος, φτάνοντας να ζυγίζει μέχρι 150 κιλά.

«Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να περπατήσω για 30 μέτρα. Όταν το έκανα, άρχιζα να αισθάνομαι πόνους στην πλάτη, στις αρθρώσεις και στα γόνατα. Θυμάμαι ένα περιστατικό, όταν πήρα το γιοτ μου και μαζί με φίλους φτάσαμε σε ένα νησί.

Έπρεπε να διασχίσω μία απόσταση 300 μέτρων στην άμμο, κάτω από τον ήλιο, και δεν μπορούσα να περπατήσω. Έπρεπε να κάτσω για 30 λεπτά και ήμουν μόλις 35 ετών. Τότε ήταν που χτύπησε ο συναγερμός», είχε τονίσει για αυτήν την περίοδο της ζωής του ο Μίντο.

Η περίοδος αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Αιγύπτιο βετεράνο ποδοσφαιριστή. Ο πρώην επιθετικός των Άγιαξ, Θέλτα, Μαρσέιγ, Ρόμα, Τότεναμ και Μίντλεσμπρο το πήρε απόφαση να άλλαξε στάση ζωής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#workout

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ahmed Hossam (@ahmedhossammido) στις

Ζήτησε τη βοήθεια του δημοφιλούς φυσικής αγωγής, Αλί Μάζαρ, μπήκε στο γυμναστήριο και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Πλέον, έναν χρόνο μετά από εκείνη τη φωτογραφία, έχει χάσει πάνω από 50 κιλά και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς, εάν ρίξει μια ματιά στον λογαριασμό του Instagram.

«Ευχαριστώ όλους εκείνους που με κριτίκαραν και με κορόιδευαν. Μου άλλαξαν τον τρόπο που σκέφτομαι, με έκαναν να αλλάξω τρόπο ζωή», τονίζει ο Μίντο, που πλέον είναι… φέτες!