Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ύστερα από την παραίτηση που έχει υποβάλει από το βράδυ του Σαββάτου.

Σήμερα ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα συναντηθεί με τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος δεν θέλησε εν θερμώ να προχωρήσει στην οποιαδήποτε ενέργεια που αφορά τον πάγκο των Περιστεριωτών.

Το μεσημέρι θα βρεθούν οι Σπανός, Μπάγεβιτς και Αγγελόπουλος, όπου θα συζητήσουν ό,τι συνέβη μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο, όπως γράφει η SportDay το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ραγίσει για τα καλά και δύσκολο μπορεί να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση, όσο κι αν ο πρόεδρος στηρίξει τον προπονητή στις κριτικές που ασκούνται από τον κόσμο.

Από την πλευρά του, ο Σπανός παρουσιάζεται έξαλλος με τη συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών, αφού θεωρεί ότι δεν τους λείπει κάτι και δεν μπορούσε να βρει τα αίτια του αποκλεισμού του Ατρομήτου από μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων να τους επισκεφτεί και να τους μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του, ενώ «παίζεται» το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε λύσεις συμβολαίων όσων δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και παίρνουν αρκετά χρήματα.

Όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση, η διοίκηση φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ότι θα ο επόμενος προπονητής θα προέρχεται από την ελληνική αγορά. Για αυτό τον λόγο θα δώσει προτεραιότητα στους Έλληνες τεχνικούς.

Τα ονόματα που ακούγονται αυτή τη στιγμή είναι εκείνα του Σάββα Παντελίδη, τον οποίο έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση ο Σπανός και ο Αγγελόπουλος, και του Τάκη Λεμονή, ο οποίος παραμένει θεωρείται εξαιρετική επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.

Όπως είναι φυσικό, οι μεταγραφικές υποθέσεις των «κυανόλευκων» πηγαίνουν πίσω μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Αν τελικά αποχωρήσει ο Μπάγεβιτς, τότε ο Ατρόμητος θα αναζητήσει μέσα στην εβδομάδα νέο τεχνικό, προκειμένου να τον κλείσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή και να προχωρήσει ο σχεδιασμός που ήδη έχει γίνει από πλευράς Γιάννη Αγγελόπουλου.

Πηγή: sport-fm.gr