Μιλώντας πριν τη βάφτιση της κόρης του, υπενθύμισε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ, ενώ για την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί ότι συζητά σοβαρά να γυρίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά», παρέπεμψε στις διοικήσεις των δύο ομάδων.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Πορτογάλος:

«Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ, νιώθω όμορφα και χαρούμενος γιατί σήμερα είναι η βάφτιση της κόρης μου. Έχω και πολλούς φίλους εδώ, είναι γνωστή η σχέση μου με την πόλη. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω την κόρη μου και να κοιμηθώ. Μετά πήγα στο μέρος που μπορώ να το αποκαλώ ποδοσφαιρικό μου σπίτι. Είδα τους φίλους μου και μόνο αυτό».

Για το γεύμα με την Γκοντσάρεβα και τον Τσιστιακόφ: «Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, όλοι μπορούσαν μας δουν στον χώρο που ήμασταν. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα και όχι για την πιθανότητα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι παίκτης της Βόλφσμπουργκ. Έχουν πληρώσει πολλά χρήματα για μένα. Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στην ομάδα μου».

Για το αν επηρεάζουν τον ίδιο οι αλλαγές στην Βόλφσμπουργκ: «Δεν αλλάζει κάτι το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ φέρνει νέο προπονητή. Έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος και εγώ πρέπει αρχές Γενάρη να είμαι πίσω στην Γερμανία. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα εδώ και ένα χρόνο. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν αλλάζει κάτι στην σχέση μου με την Βόλφσμπουργκ. Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήστε τους Γερμανούς, τι πλάνα έχουν για μένα. Επίσης πρέπει να ρωτήσετε και τον κ. Σαββίδη. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Σε νέα ερώτηση για το αν η βάφτιση της κόρης του ήταν ο μοναδικός λόγος που βρέθηκε στην Ελλάδα, είπε «μόνο, μόνο».

Πηγή: sport-fm