Στην παραδοχή ότι είχε διαφορές στο παρελθόν με τον Ζοσέ Μουρίνιο προχώρησε ο Σέρχιο Ράμος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser». Επίσης, ο διεθνής στόπερ της «βασίλισσας» μίλησε για το περιστατικό που συνέβη με την Λεβάντε και το χτύπημα που δέχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Νταβίντ Ναβάρο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος

Για τις σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο

«Είχαμε τις διαφωνίες μας μερικές φορές και έπρεπε πάντα να δίνουμε ο ένας στον άλλον εξηγήσεις προσωπικά και όχι να μένουμε σε ό,τι έχουμε ακούσει. Η σχέση μου μαζί του είναι πολύ καλή σήμερα».

Για την στάση των αντίπαλων ομάδων στην Ρεάλ Μαδρίτης

«Είναι προφανές ότι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μία ομάδα μεταμορφώνεται, επειδή μία νίκη απέναντι σε εμάς έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο σε σχέση με κάποια άλλη ομάδα».

Για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών απέναντι σε εκείνους της «βασίλισσας»

«Κατά κάποιο τρόπο μπορείτε να καταλάβετε τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών, αλλά όχι αυτό που συνέβη τις προάλλες. Για εμάς είναι πλέον στο παρελθόν».

Για την ανάδειξή του σε καλύτερο αμυντικό της περσινής σεζόν

«Προτιμώ περισσότερο τις ομαδικές διακρίσεις από τις ατομικές, αλλά φυσικά δεν μπορείς να αρνηθείς τις ατομικές. Δουλεύεις καθημερινά, μάχεσαι, αλλά δεν μπορείς να ζεις με το παρελθόν. Την περσινή σεζόν θα τη θυμάμαι ως μία από τις καλύτερες της καριέρας μου».

Πηγή: sport-fm.gr