Ο Παναθηναϊκός «άφησε» δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει στη Super League, καθώς ισοφαρίστηκε από την Ξάνθη στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, με πέναλτι που έγινε δύο λεπτά νωρίτερα. Για να έρθει η εσχάτη των ποινών, χρειάστηκε μια αλληλουχία λαθών από τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Αρχικά, ο Χατζηγιοβάνης έχασε την μπάλα κοντά στην περιοχή της ομάδας του, ενώ στη σέντρα που ακολούθησε, ο Μαυρομάτης έριξε τον Κάστρο εντός περιοχής, βάζοντας το χέρι του στο σώμα του Αργεντινού επιθετικού. Ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε την άσπρη βούλα και ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έβαλε τα κλάματα, μην μπορώντας να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίον χάθηκε αυτή η νίκη για το «τριφύλλι». Ωστόσο, άπαντες στην ομάδα προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν.

Ο Έργκους Κάτσε ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram το δοκάρι που είχε από μεγάλη απόσταση, όταν το παιχνίδι ήταν στο 2-1, συνοδεύοντας το βίντεο με τη λεζάντα «άτυχος». Ο Χατζηγιοβάνης χαρακτήρισε τον Αλβανό συμπαίκτη του «παιχταρά», με εκείνον να απαντά στον νεαρό άσο: «Αδερφέ μου, την άλλη φορά θέλω ψηλά το κεφάλι, όχι κλάματα. Είσαι με διαφορά ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ηλικία σου. Μαθήματα είναι αυτά».

 

View this post on Instagram

 

why??? #unlucky #wecontinue ???

A post shared by @ ergyskace26 on