Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κώστα Μανωλά στο παιχνίδι της Κυριακής του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί μια κάκωση στη δεξιά κνήμη, αποκλείοντας τους φόβους για θλάση.

Κάτι τέτοιο, φυσικά και αποτελεί μια θετική εξέλιξη καθώς αποκλείστηκε μια μεγάλη ζημιά, ωστόσο και πάλι κανείς στο Ρέντη δεν είναι σε θέση να μιλήσει με σιγουριά σχετικά με την παρουσία του Μανωλά στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής.

Ο αμυντικός των ερυθρολεύκων θα συνεχίσει με ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα επανεξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο για να διαπιστωθεί εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Στη σημερινή προπόνηση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε τον Πάμπλο Κοντρέρας να ανεβάζει ρυθμούς και να κάνει ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Ράφικ Τζεμπούρ έκανε τρέξιμο και πρόγραμμα στο γήπεδο.

Αυτό που όμως έκανε τον Ζαρντίμ να χαμογελά είναι ο Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς κάτι που δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε…

Πηγή: sport-fm.gr