Το εγκώμιο του Στίβεν Τζέραρντ έπλεξε ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον αρχηγό της Λίβερπουλ και τόνισε ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο με ηγετική παρουσία στον αγγλικό σύλλογο.

«Θα μπορούσε να αγωνίζεται σε οποιαδήποτε εθνική ομάδα στον κόσμο, καθώς είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Είναι ευέλικτος και έχει εξαιρετική σχέση με την μπάλα. Πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο παίκτη, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει σε οποιονδήποτε σύλλογο, σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά αποτελεί την εξέχουσα παρουσία της Λίβερπουλ και τον θαυμάζω γι’ αυτό», τόνισε αρχικά ο Ισπανός διεθνής, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και ακόμα κρατάμε επαφές. Με επηρεάζει πάρα πολύ ως άνθρωπος. Όταν πήγα στη Λίβερπουλ, στην ηλικία των 22, και ήταν αρχηγός ήταν η μεγαλύτερη μορφή του συλλόγου. Για μένα είναι άξιο θαυμασμού ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν στους συμπαίκτες του και τους φίλους της ομάδας. Έμαθα πολλά από εκείνον».

Πηγή: Sport-fm.gr