Μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας κρατούν από το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αφού η εμφάνιση των παικτών στο παιχνίδι με τους Αρκάδες δεν ευχαρίστησε τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Μέτρια ήταν η εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και τις επόμενες ώρες ο τεχνικός του «δικεφάλου» του Βορρά αναμένεται να κρούσει το… καμπανάκι του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού την Πέμπτη ο μακεδονικός σύλλογος αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο του Europa League.

Το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με την βελγική ομάδα και ο Δερμιτζάκης θα πρέπει να βρει λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας.

Εκτός πλάνων είναι ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος το Σάββατο βρέθηκε στη ΔΕΘ και υπέγραψε αυτόγραφα, ενώ σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς μπαίνει ο Ελ Ζαρ, ο οποίος δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο νεαρός τεχνικός του ΠΑΟΚ πάντως έδωσε τα εύσημα στον Ντάριο Κρέσιτς μιας και οι πολύ καλές αποκρούσεις του Κροάτη γκολκίπερ κράτησαν «ζωντανό» τον «Δικέφαλο» στην Αρκαδία.

Πλέον, ο Δερμιτζάκης καλέιται να επιλέξει ανάμεσα σε Κώστα Χαλκιά και Ντάριο Κρέσιτς, αφού ο Έλληνας πολύπειρος τερματοφύλακας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Κροάτης δείχνει να είναι σε φοβερή φόρμα.

Πηγή: gazzetta.gr