Η ΑΕΚ θα κάνει ακόμη μία προπόνηση -το Σάββατο- πριν από τον αγώνα με τους Σερραίους στη Ριζούπολη, αλλά όπως πάντα την παραμονή του αγώνα θα είναι χαλαρή, οπότε βασικά η προετοιμασία για αυτό το ματς ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με τον Μπάγεβιτς να ανακοινώνει και την αποστολή.

Σε αυτήν ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Σάχα, Αραμπατζή, Καφέ, Πατσατζόγλου, Γιάχιτς, Μανωλά, Καράμπελα, Νασούτι, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Λαγό, Τζιμπούρ, Μάκο, Μπλάνκο, Ντιόπ, Σκόκο, Μπερνς, Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Εντερ και Νταντόμο.

Στόχος της ΑΕΚ, φυσικά, είναι η κατάκτηση της νίκης και μάλιστα με όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο, ώστε να ζεσταθεί κάπως και ο κόσμος που θα κατακλύσει τις εξέδρες της Ριζούπολης και απαιτεί να δει μια βελτιωμένη ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Μπάγεβιτς για την αρχική 11άδα, πάντα σε σύστημα 4-2-3-1, επικρατέστερη θεωρείται αυτή που θα αποτελείται από τους: Σάχα, Πατσατζόγλου, Λαγό, Νασούτι, Μανωλά, Καφέ, Ντιόπ, Σκόκο, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλο, Τζιμπούρ.

Ατομικό Γεωργέας, Αργυρίου

Οι δύο παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών είναι οι δύο δεξιοί μπακ. Ο Νίκος Γεωργέας και ο Ανέστης Αργυρίου. Ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα και ο δεύτερος… σκέτο ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή.

Πηγή: gazzetta.gr