Ο Σέρχιο Αραούχο ετοιμάζεται για το ντέρμπι των Καναρίων Νήσων με την Τενερίφη. Ένα μεγάλο παιχνίδι, το οποίο έχει και πολύ σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη Λας Πάλμας, καθώς έχει χάσει αρκετό έδαφος στη μάχη της ανόδου.

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ένας παίκτης στον οποίο υπολογίζουν πολύ στην ομάδα του, ώστε να τη… σπρώξει από εδώ και στο εξής, ελπίζοντας πως η μεγάλη αρχή θα γίνει στο νησιωτικό ντέρμπι.

Ο «Τσίνο», ενόψει του ματς με την Τενερίφη, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα tintaamarilla.es, στην οποία μίλησε -μεταξύ άλλων- και για τις φήμες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τον Ολυμπιακό, αλλά και με μία νέα επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Ο Αραούχο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι, ή τουλάχιστον κάτι που να γνωρίζει ο ίδιος, τονίζοντας πάντως ότι αν έπαιρνε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτό θα ήταν μόνο για την αγαπημένη του Ένωση.

«Στην Ελλάδα έζησα μεγάλες στιγμές. Όλα ήταν τέλεια. Ακόμα με παίρνουν τηλέφωνο για να γυρίσω, αλλά τώρα συνεχίζω εδώ και είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω κάτι για κάποιο ενδιαφέρον. Αυτό το γνωρίζει εκείνος που ενδιαφέρεται ή ο πατριός μου. Αλλά κανείς δεν μου εξήγησε τίποτα. Έχουν πει ότι με ήθελε ο αντίπαλος της ΑΕΚ στα ντέρμπι (ο Ολυμπιακός). Αλλά έχω δώσει τον λόγο μου. Ότι αν επέστρεφα στην Ελλάδα, θα ήταν για την ΑΕΚ», υπογράμμισε.

Πηγή: gazzetta.gr