Πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν τελειώνει η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Γιαγιά Τουρέ, μιας και ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού θα αποχαιρετήσει σήμερα στο Ρέντη.

Στις 2 Σεπτεμβρίου, τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας πήραν… φωτιά. Αυτήν την άναψε η άφιξη του Τουρέ, με τον κόσμο να υποδέχεται τον 35χρονο σούπερ σταρ με δόξα και τιμή.

Λίγο αργότερα, την ίδια ημέρα, εμφανίστηκε στο Καραϊσκάκης στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε μπροστά από τη Θύρα 7 μαζί με τους άλλους παίκτες την άνετη νίκη επί της ομάδας της Ηπείρου με 5-0.

Το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό ήλθε στις 27 Σεπτεμβρίου, στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, παίζοντας για 58′ με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο. Αγωνίστηκε 9′ με την ΑΕΚ, άλλα 45′ με τον ΟΦΗ και στο Europa League τον είδαμε για 82′ με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο και άλλα 28′ στο 5-1 με την Ντουντελάνζ. Αυτό ήταν!

Ο Γιαγιά Τουρέ, σήμερα θα βρεθεί στο Ρέντη για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, το προπονητικό τιμ και τα μέλη της ομάδας. Στη συνέχεια θα αποχωρήσει, βάζοντας άδοξο τέλος στη δεύτερη θητεία του στο Λιμάνι.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα απαλλαγούν και από ένα βαρύ συμβόλαιο (κοντά στα 2.000.000 ευρώ τον χρόνο), ενός παίκτη που μόνο το όνομά του θύμιζε τον παίκτη που μάθαμε.

Πηγή: gazzetta.gr