Η ΑΕΚ αναχώρησε με προορισμό τη Λισαβόνα, για τον αυριανό αγώνα (22:00) με αντίπαλο την Μπενφίκα, στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Πριν η ομάδα πάρει το αεροπλάνο για την Πορτογαλία, δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου πραγματοποίησε ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος.

«Σε όλη την ομάδα υπάρχει μια στενοχώρια, ένα παράπονο, ότι είμαστε στο τελευταίο ματς και στους μηδέν βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα πέρασε δύσκολα τον Νοέμβριο, στα δύο τελευταία ματς είχαμε νίκες σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο», είπε ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Ο οποίος συμπλήρωσε ότι «πλέον, χρειαζόμαστε νίκες, όχι τόσο το καλό ποδόσφαιρο, αλλά βαθμούς και νίκες, που φέρνουν αυτοπεποίθηση και ηρεμία, στοιχεία που είχαμε χάσει. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει το κίνητρο από μόνος του. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση παίζουμε και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε».

Μαζί με την υπόλοιπη αποστολή ταξίδεψαν και οι Αντρέ Σιμόες, Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος μέσος θα συναντηθεί με τον μάνατζέρ του για να «τρέξει» το θέμα της μεταγραφής του στην Αλ Ουάχντα, όπως και με την οικογένειά του, ενώ ο συμπατριώτης του μπακ θα βρεθεί στα πάτρια εδάφη με σκοπό να δει τους δικούς του ανθρώπους.

Περίπου 2.000 οπαδοί της ΑΕΚ στη Λισαβόνα

Αν και το αυριανό ματς είναι βαθμολογικά αδιάφορο, εντούτοις οι φίλοι του «δικεφάλου» θα ταξιδέψουν στην πορτογαλική πρωτεύουσα για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Υπολογίζεται ότι θα είναι κοντά στους 2.000…

Ήδη έχουν εξαφανιστεί 1.600 εισιτήρια, μαζί με αυτά που έχουν πάρει οι σύνδεσμοι και οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ελλάδας ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» και στο γήπεδο της Μπενφίκα.