Το ενδιαφέρον των Ιταλών για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και τη νέα του ζωή στην Αυστραλία δεν δείχνει να μειώνεται, όπως φαίνεται από την ιδέα της «Gazzetta dello sport» να στείλει απεσταλμένο για να καταγράψει ένα 24ωρο του Ιταλού «αστέρα». Το ενδιαφέρον από όσα κατέγραψε ο δημοσιογράφος είναι πως οι προπονήσεις της Sydney FC είναι πάντα «ανοιχτές» και οι δημοσιογράφοι μπορούν να βρίσκονται ακόμα και στα αποδυτήρια.

Η απόφασή του να μεταναστεύσει στην Αυστραλία και να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή και την καριέρα του, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων στην Ιταλία. Αν και πέρασαν ήδη πολλές μέρες από την αναχώρησή του από τη γειτονική χώρα, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και οι πρώτες του μέρες στην Αυστραλία, βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα.

Η «Gazzetta dello sport» έστειλε συνεργάτη της για να καταγράψει μια μέρα από τη ζωή του Άλεξ. «Εγερτήριο στις 6.30 για να προλάβω να πάρω πρωινό και να φτάσω στο γήπεδο στις 8.30. Εκεί δουλεύω με τον προσωπικό μου προπονητή και μετά με ολόκληρη την ομάδα. Πρώτα δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση, μετά στην τακτική. Όλα γίνονται με ηρεμία, καμία σχέση με την υστερία της Ιταλίας. Δύο ώρες μετά, κάνουμε διάλειμμα και γευματίζουμε. Το απόγευμα, επιστροφή στο σπίτι, ξεκούραση, καμιά βόλτα ή παιχνίδι με τα παιδιά και κάποια τηλεφωνήματα στην Ιταλία. Πέφτω για ύπνο νωρίς, αφού πρέπει να ξεκουραστώ», είναι όσα κάνει ο «Πιντουρίκιο» και κατέγραψε η «Gazzetta dello sport».

Ο δημοσιογράφος σημειώνει πως ακολούθησε κάθε κίνηση του Ντελ Πιέρο, ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια ή το γήπεδο, αφού στην Αυστραλία δεν απαγορεύεται η πρόσβαση στους δημοσιογράφους, που σε άλλες χώρες είναι «άβατο». Τόνισε, ακόμα, πως οι κερκίδες του γηπέδου κατά τη διάρκεια της προπόνησης, είχαν πάντα κόσμο, κάτι που αποδεικνύει την αγάπη των Αυστραλών για τον Άλεξ.

Πηγή: sport-fm.gr