Η Μπόκα δεν θέλει να παίξει και ζητάει τιμωρία της Ρίβερ

Ο τελικός έχει οριστεί για τις 22:00 της Κυριακής και βρίσκεται ξανά στον αέρα


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
18:57
25/11/2018
Η Μπόκα δεν θέλει να παίξει και ζητάει τιμωρία της Ρίβερ
loading

Οι φιλοξενούμενοι ζητούν επισήμως να μην γίνει ο τελικός και να τηρηθεί ο πειθαρχικός κώδικας εις βάρος των γηπεδούχων. Ο τελικός έχει οριστεί για τις 22:00 της Κυριακής και βρίσκεται ξανά στον αέρα.

Στις 17:00 ώρα Ελλάδας, η μεγάλη εφημερίδα της Αργεντινής, «Ole», είχε πρώτο θέμα ότι η Μπόκα Τζούνιορς δεν θέλει να αγωνιστεί σήμερα και λιγο αργότερα αναρτήθηκε και η επίσημη τοποθέτηση του club. Οι Ξενέισες εξηγούν ότι το Σάββατο τους απασχολούσε μόνο η σωματική ακεραιότητά τους, ενώ την Κυριακή που θα έπρεπε να ασχοληθούν ξανά με το ποδόσφαιρο, θεωρούν ότι ο τελικός δεν γίνεται να διεξαχθεί, έπειτα απ' όσα συνέβησαν.

Ο αρχηγός τους, Πάμπλο Πέρες μάλλον δεν είναι καν σε θέση να αγωνιστεί, έχοντας χτυπημένο μάτι, ενώ γενικότερα η Μπόκα ζητάει την τιμωρία της Ρίβερ Πλέιτ, όπως ορίζει το άρθρο 18 του πειθαρχικού κώδικα της CONMEBOL, το οποίο περιγράφει περιστατικά σαν εκείνο του Σαββάτου και φωτογραφίζει την υπαιτιότητα των γηπεδούχων. Είμαστε σε αναμονή και περιμένουμε μέχρι το βράδυ. Ο τελικός είναι ορισμένος για τις 22:00.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει