Πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα είναι ο Έντινσον Καβάνι.

Ο ουρουγουανός επιθετικός της Νάπολι παραχώρησε συνέντευξη στη «Gazzetta dello sport» και τόνισε πως οι «παρτενοπέι» είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο, αφού η βασικότερη αντίπαλός τους, η Γιουβέντους, σε καμία περίπτωση δεν είναι ανώτερη της Νάπολι.

Αν κάτι έχει φανεί από τις πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο, αυτό είναι πως η κύρια ανταγωνίστρια της Γιουβέντους στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος, είναι η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» φαίνονται ικανοί να κάνουν φέτος το μεγάλο «άλμα» και να κατακτήσουν το «Σκουντέτο» για πρώτη φορά από το 1990.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της προσπάθειας της ομάδας του ιταλικού νότου είναι ο Έντινσον Καβάνι, ο οποίος παρουσιάστηκε βέβαιος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, μιλώντας στη «Gazzetta dello sport».

«Μπορεί να φαίνεται παράδοξο, αλλά μετά το χαμένο τελικό του Σούπερ Καπ με τη Γιουβέντους στο Πεκίνο, κατάλαβα πως η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που η Γιουβέντους χρειάστηκε τη βοήθεια του διαιτητή για να μας νικήσει, σιγουρεύτηκα πως έχουμε καλύτερη ομάδα από εκείνους», τόνισε ο Καβάνι.

Θεωρεί πως οι διαιτητές μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα της ομάδας του και να την εμποδίσουν να φτάσει στον τίτλο; «Δεν είμαι προκατειλημμένος με τους διαιτητές. Όπως οι ποδοσφαιριστές κάνουν λάθη, έτσι και εκείνοι μπορεί να υποπέσουν σε σφάλματα».

«Στο ματς που ανέφερα, στο Πεκίνο, ήταν ο διαιτητής που με τα λάθη του καθόρισε το αποτέλεσμα. Αυτό δεν σημαίνει πως κάτι τέτοιο θα γίνεται συνέχεια, τουλάχιστον έτσι ελπίζω», απάντησε ο Καβάνι.

Μετά από ένα «καυτό» καλοκαίρι, ο Ουρουγουανός παρέμεινε στη Νάπολι. «Μα ποτέ δεν βρέθηκα μακριά από την ομάδα. Ας έγραφαν διάφορα για μένα, εγώ πάντα σκεφτόμουν τη χρονιά με τη Νάπολι. Το έχω πει, μόνο αν κατακτήσω το πρωτάθλημα, υπάρχει πιθανότητα να σκεφτώ να φύγω. Είμαι ευτυχισμένος εδώ», σημείωσε ο Καβάνι.

Πηγή: sport-fm.gr