Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσει έντονα τους Έλληνες φιλάθλους, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τη Φινλανδία, για την 5η αγωνιστική του Nations League, είναι ο Τέεμου Πούκι. Ο επιθετικός της Νόριτς είχε «παίξει» στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, με τον τελευταίο να βρίσκεται το καλοκαίρι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Ο Φινλανδός επιθετικός, με δηλώσεις που πραγματοποίησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, αναφέρθηκε στο έντονο ενδιαφέρον που έδειξε ο «δικέφαλος» του Βορρά για την απόκτηση του. Όπως τονίζεται, ο Πούκι «θα μπορούσε να αγωνίζεται στην Ελλάδα, αφού είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε έντονα για την περίπτωση του το καλοκαίρι».

Μάλιστα, για το θέμα τοποθετήθηκε και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος δήλωσε: «Το ενδιαφέρον ήταν συγκεκριμένο. Εγώ και η οικογένειά μου το σκεφτήκαμε για αρκετό καιρό, αλλά αποφασίσαμε ότι ίσως δεν είναι η καλύτερη λύση. Έτσι, βάλαμε τη συγκεκριμένη προοπτική στον… πάγο και ευτυχώς προέκυψε η πρόταση της Νόριτς».