«Άρωμα» από Σικάγο έχει η νέα συλλογή ρούχων της adidas με την υπογραφή του D Rose, με υλικά ανώτερης ποιότητας, ενώ τα υφάσματα και τα χρώματά της είναι επιλεγμένα από τον ίδιο τον Rose, ώστε να αντιπροσωπεύουν το ξεχωριστό και απλό στυλ του. Η συλλογή περιλαμβάνει jackets, hoodies, t-shirts, σορτς, καπέλα και κάλτσες, σε χρώματα που ταιριάζουν με τις χρωματικές εκδόσεις του παπουτσιού της σειράς.

Το D Rose 3, το παπούτσι της νέας συλλογής με την υπογραφή του Derrick Rose, διαθέτει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής της adidas, πλούσια premium στιλιστικά στοιχεία, καθώς και το καινούριο logo του D Rose, το οποίο δημιουργήθηκε από τον ίδιο σε στενή συνεργασία με τους σχεδιαστές της adidas.

Το νέο logo του D Rose θυμίζει τριαντάφυλλο (“rose”) με τρία πέταλα, τα οποία περιστρέφονται γύρω από το γράμμα “D” και το νούμερο “1” στο κέντρο τους. Το logo έχει διπλό συμβολισμό, παραπέμποντας στα ταχύτατα και εμπνευσμένα drive του Rose προς τα αντίπαλα καλάθια, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί φόρο τιμής στην οικογένειά του που τον στήριξε σε όλη την πορεία από τα γήπεδα του Murray Park της γειτονιάς Englewood, μέχρι τα επαγγελματικά παρκέ του NBA.

Το παπούτσι D Rose 3, φτιαγμένο από συνθετικό και σαμουά δέρμα, φέρνει ένα εντελώς νέο, stylish, clean look εκτός γηπέδου. Στη μεγάλη γλώσσα του παπουτσιού ξεχωρίζει το νέο logo του D Rose, ενώ στην εσωτερική πλευρά της γλώσσας απεικονίζεται το οικογενειακό του δέντρο, μέσα από το οποίο ξεπροβάλλουν πινακίδες με τα ονόματα των οδών του Englewood όπου μεγάλωσε. Κάθε χρωματική έκδοση του παπουτσιού D Rose 3 διαθέτει διαφορετικά σχέδια στο εσωτερικό της γλώσσας, που σε συνδυασμό με τα ξεχωριστά υλικά και χρώματα προσφέρουν στους fans λεπτομέρειες της ζωής του Derrick.

Οι σχεδιαστές της adidas συνεργάστηκαν στενά με τον Rose και πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα παπούτσι που ανταποκρίνεται στη φόρμα του ποδιού και στο γρήγορο και εκρηκτικό στυλ παιχνιδιού του. Η άψογη εφαρμογή του παπουτσιού εγγυάται ελάχιστη κίνηση του πέλματος μες στο παπούτσι και μέγιστη απόδοση, άνεση και έλεγχο των κινήσεων, κάνοντας έναν από τα πιο ευέλικτους και γρήγορους παίκτες του NBA, ακόμα ταχύτερο, σχεδόν άπιαστο!

Το πάνω μέρος του παπουτσιού διαθέτει ένα μοτίβο με ανοίγματα σε σχήμα διαμαντιού, προσφέροντας μια τέλεια μίξη αερισμού και στήριξης του ποδιού. Οι τρεις ρίγες είναι και πάλι παρούσες στο πίσω μέρος του παπουτσιού αντιπροσωπεύοντας την ταχύτητα του Rose στο γήπεδο, αλλά στο D Rose 3 συνεχίζουν και στη σόλα, ώστε οι αντίπαλοι να τις βλέπουν όχι μόνο όταν ο Rose τους προσπερνάει, αλλά και όταν «πετάει» από πάνω τους με τα εκπληκτικά του άλματα!

Η συλλογή ρούχων και το παπούτσι D Rose 3 θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της adidas και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.