Τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League αποδέχθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί ότι πέρυσι υποτίμησε τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» μίλησε ακόμη για τη Σάλκε και τη Μονπελιέ, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στις πιθανότητες των αντιπάλων της αγγλικής ομάδας.

«Πέρυσι ο Ολυμπιακός μας νίκησε πειστικά στο γήπεδό του και στο παρελθόν είναι αλήθεια πως τον είχαμε υποτιμήσει κάπως. Παράλληλα, στο Emirates μας είχε ζορίσει πολύ. Νικήσαμε πολύ δύσκολα, οπότε ξέρουμε πλέον πως είναι μια καλή ομάδα», υποστήριξε ο Αλσατός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις άλλες δύο ομάδες του ομίλου:

«Ξεκινάμε τις προσπάθειές μας κόντρα στη Μονπελιέ, μια ομάδα που διαθέτει δύσκολη έδρα με ιδιαίτερα παθιασμένους φιλάθλους. Είμαι βέβαιος πως οι παίκτες της θα έχουν επενδύσει πολλά στο ψυχολογικό τομέα στο Champions League και θα είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτόν το παιχνίδι. Από την άλλη, η Σάλκε είναι πάντα μια δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γερμανία, με πάρα πολλούς φιλάθλους. Σ’ αυτήν τη χώρα οι άνθρωποι ζουν για το ποδόσφαιρο, οπότε σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς και αυτό».

Πηγή: Sport-fm.gr