Την υπέρβαση θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Μάλαγα με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα και να βρεθεί αυτός στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με 4-2-3-1 θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Καρνέζης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα -απο δεξιά προς αριστερά- θα παίξουν οι Βύντρα, Βελάσκες, Πίντο, Σπυρόπουλος. Στο κέντρο, οι Βιτόλο-Κατσουράνης θα είναι οι αμυντικοί μέσοι με την τριπλέτα Ζέκα(δεξιά), Σισοκό(ελεύθερος) και Χριστοδουλόπουλο(αριστερά) να τους πλαισιώνουν. Στην κορυφή της επίθεσης, ξεκινάει ο Φορναρόλι.

Ο Φερέιρα το μεσημέρι της Τρίτης, έδειχνε βίντεο με τα λάθη που κάνει η Μάλαγα ούτως ώστε οι “πράσινοι” να προσπαθήσουν να τα εκμεταλλευτούν αν τους παρουσιαστεί η ευκαιρία στη σημερινή αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε συνεχή έλεγχο του αγώνα από τους ποδοσφαιριστές του. Θέλει με αυτό τον τρόπο να “λυγίσει” την Μάλαγα, διότι εάν ο Παναθηναϊκός πετύχει ένα γκολ, η ψυχολογία της ομάδας θα ανέβει αφού θα υπάρχει και η υποστήριξη του κόσμου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Παναθηναϊκός:
(Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες, Πίντο, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι

Στον πάγκο:
Καπίνο, Μαυρίας, Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος

Μάλαγα:
(Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Γουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Καμάτσο, Χοακίν, Τουλαλάν, Μονρεάλ, Ελισέου, Ίσκο, Φαμπρίς

Στον πάγκο: Καμενί, Σέμπα, Ντούντα, Μπουονανότε, Σάντσεζ, Χουάνμι, Πορτίγιο

Παναθηναϊκός-Μάλαγα(21:45 Novasports 2)

Πηγή: Sport-fm.gr