Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και επίσημα ο Λούκα Μόντριτς. Η «βασίλισσα της Ευρώπης» ήρθε σε συμφωνία με την Τότεναμ για την απόκτηση του Κροάτη χαφ, ο οποίος θα υπογράψει για τα επόμενα πέντε χρόνια. Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 35 εκατ. ευρώ από τα οποία τα 7 εκατ. ευρώ είναι μπόνους επίτευξης στόχων. Ο διεθνής μέσος αναμένεται να μεταβεί εντός της ημέρας στην Ισπανία, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης

«Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με την Τότεναμ για την μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος θα υπογράψει για επόμενα πέντε χρόνια. Επίσης, οι δύο σύλλογοι επισημοποίησαν ότι θα έχουν συνεργασία σε επίπεδο εταιρικής σχέσης

Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης για σεζόν 2012/13 έχει πλέον και τον Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος, 26 ετών, έρχεται από την Τότεναμ, στην οποία ηγείτο το παιχνίδι της και ένας από τα αστέρια της ομάδας. Ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα και με σημαντικές ικανότητες στη δημιουργία παιχνιδιού. Πολύ ταλαντούχος οργανωτής με τα δικά του χαρακτηριστικά, έχοντας ως κύριο στοιχείο την δημιουργία τελικών φάσεων. Επίσης, έχει την ικανότητα να δουλέψει για το καλό της ομάδας».

Eξάλλου, ανακοίνωση για το ίδιο θέμα έβγαλε και η Τοτεναμ όπου αναφέρει πως η αγγλική ομάδα έφτασε στην υπογραφή συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης και συμφώνησε στη μετακίνηση του Λούκα Μόντριτς στον ισπανικό σύλλογο.

Οι δύο ομάδες θα αναπτύξουν συνεργασία τόσο σε αθλητικό όσο και εμπορικό επίπεδο.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδίτης Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε λόγο για στενούς δεσμούς μεταξύ των δύο συλλόγων:«Η ισχυρή σχέση μεταξύ των δύο ομάδων μας κατέληξε στη σύμπηξη μιας μακροχρόνιας συνεργασίας και στην επιτυχή μετακίνηση του Μόντριτς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Λούκα στην ομάδα και ανυπομονούμε για τη στενή συνεργασία μας με την Τότεναμ τα επόμενα χρόνια».

Ο Ντάνιελ Λεβί, πρόεδρος του λονδρέζικου συλλόγου ανέφερε εξάλλου: «Ο Λούκα υπήρξε ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής για μας και ενώ θα προτιμούσαμε να μην φύγει, είμαστε ευχαριστημένοι που πηγαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, μια ομάδα με την οποία ανυπομονούμε να μοιραστούμε μια μακροχρόνια και παραγωγική συνεργασία.

Τέλος, η Τότεναμ ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για το μέλλον του παίκτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: sport-fm.gr