Την καλύτερη ενδεκάδα που θα δώσει στον ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα που θέλει εν όψει της ρεβάνς στην έδρα της Ραπίντ Βιέννης ψάχνει ο Γιώργος Δώνης. Ο 43χρονος τεχνικός προβληματίζεται για τρεις θέσεις στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά». Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός ψάχνει τον αντι-Γκαρσία, για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και αν μπορεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης να ξεκινήσει στο αυριανό ματς με τους Αυστριακού.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Δώνη αποτελεί η ανεύρεση του παίκτη που θα καλύψει το κενό της απουσίας του Πάμπλο Γκαρσία. Άλλωστε, ο Ουρουγουανός είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όλα περνούν από τα πόδια του.

Τη θέση του διεκδικούν ο Φωτάκης και ο Κάτσε, αλλά ο 43χρονος προπονητής προβληματίζεται από την εικόνα που έδειξε ο πρώτος στο παιχνίδι με τη Μπνέι Γεχούντα στην Τούμπα.

Από εκείνο το παιχνίδι έχουν μεσολαβήσει δύο εβδομάδες και η αγωνιστική κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά κι αυτό τον χρίζει φαβορί στις σκέψεις που κάνει ο Έλληνας τεχνικός για τη θέση έναντι του ταλαντούχου και ταυτόχρονα άπειρου Κάτσε, τον οποίο ο προπονητής του ΠΑΟΚ κρατάει πάντως «ζεστό» στις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα, ο Δώνης προβληματίζεται από την αγωνιστική ετοιμότητα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αφού ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» εξακολουθεί να μην είναι βέβαιος για το τι μπορεί να προσφέρει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν ο διεθνής φορ δείξει ότι δεν μπορεί να παίξει, τότε θα παίξει ο Γιάννου.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Λίαμ Λόρενς θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής αντί του Γεωργιάδη, όμως ο Δώνης στη χθεσινή προπόνηση δεν είχε αποκαλύψει την τελική του απόφαση.

Πηγή: sport-fm.gr