«Προσπαθώ να ηρεμήσω. Ευχαριστώ τους πάντες για το ενδιαφέρον», λέει, μιλώντας στο newbeast.gr η πρωταθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου.

Και αναφέρει ότι: «Δέχομαι την απόφαση που πήρε η Ολυμπιακή Επιτροπή». Πιστεύει μάλιστα ότι με την τροπή που πήρε το θέμα που ανέκυψε γύρω από ένα σχόλιό της στο twitter δεν θα μπορούσε πια να διαχειριστεί την κατάσταση στο Λονδίνο.

«Με τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης να με παρακολουθούν και να θέλουν ένα αποκλειστικό. Αυτό δε μπορεί να με κάνει να έχω συγκέντρωση και ετοιμότητα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», σημειώνει η 23χρονη αθλήτρια.

-Μία μέρα μετά το ντόρο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά σας, πώς αισθάνεστε;
«Προσπαθώ να ηρεμήσω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Για όλα. Δέχομαι την απόφαση που πήρε η Ολυμπιακή Επιτροπή. Θέλω κάποια στιγμή να εισακουστώ. Κι αυτό είναι που θέλω να πω. Σέβομαι την απόφαση που πάρθηκε. Τι να πω; Δεν έχω λόγια».

Θα θέλατε να πάρετε μέρος στους «Ολυμπιακούς Αγώνες»; Δηλαδή, αν είχατε απέναντί σας τον πρόεδρο της ΕΟΑ, Ισίδωρο Κούβελο, θα του λέγατε «Αφήστε με να πάω»;
«Με την τροπή που έχει πάρει το θέμα, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση και στο Λονδίνο με ψυχραιμία και να μπορώ να είμαι προσηλωμένη και αφοσιωμένη σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί. Με τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης να με παρακολουθούν και να θέλουν ένα αποκλειστικό. Αυτό δε μπορεί να με κάνει να έχω συγκέντρωση και ετοιμότητα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

-Έχει πάρει πολύ μεγάλο ντόρο το twitter σας, κάποιες αναδημοσιεύσεις και αναρτήσεις που είχατε κάνει.
«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Έχω πει τι έγινε σε πάρα πολλούς. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω είναι ότι όλη η αυστηρότητα από την Ολυμπιακή Επιτροπή εξαντλήθηκε. Σέβομαι την απόφαση αλλά πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ γρήγορο βαθμό. Σας ευχαριστώ πολύ».