Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πραγματοποίησε ονειρεμένο επίσημο ντεμπούτο με την ομάδα που υποστήριζε από μικρό παιδί, τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ των «ερυθρόλευκων» στο χθεσινό παιχνίδι επί της Λουκέρνης και άνοιξε τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη με 4-0.

Ο 31χρονος άσος έχει με την εμφάνισή του τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω του, ωστόσο απασχολεί σήμερα τον αθλητικό Τύπο και για έναν ακόμη λόγο. Φέρεται να έχει ξεκινήσει το «ψήσιμο» σε πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, να τον ακολουθήσει στον Πειραιά, όταν το δικό του συμβόλαιο λήξει.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μπακάκη, η συμφωνία του οποίου με την ΑΕΚ λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Στην Ένωση έχουν μέσα στις βασικές προτεραιότητες την επέκταση συνεργασίας με τον 27χρονο διεθνή μπακ χαφ, ωστόσο ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί κάποιο deal, όπως συμβαίνει και με τους Σιμόες και Μπακασέτα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, ο Χριστοδουλόπουλος φέρεται να μετέφερε στον Μπακάκη ότι η πόρτα του Ολυμπιακού είναι ανοιχτή για εκείνον και ότι σε περίπτωση που δεν βρει τα χρήματα που ψάχνει από την Ένωση, τότε θα έχει συμβόλαιο στον Πειραιά στο ποσό που ψάχνει.