Άδοξο τέλος φαίνεται πως θα έχει το πολυήμερο φλερτ μεταξύ του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και της Φλαμένγκο. Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ομάδα, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής απέρριψε την πρόταση που τού έγινε για «αγωνιστικούς λόγους».

Από τη στιγμή που ο Ρικέλμε ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει από τη Μπόκα Τζούνιορς, αρκετές ήταν οι ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν, με τον σύλλογο από το Ρίο ντε Τζανέιρο να ακούγεται ως ο επικρατέστερος προορισμός του παίκτη.

Παρόλα αυτά, το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται οριστικά, αφού ο 34χρονος άσσος αρνήθηκε την προσφορά που του έγινε, όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Σύμφωνα με τον Ζίνιο, ο Ρικέλμε παρακολούθησε το παιχνίδι της Φλαμένγκο με την Κορίνθιανς, στο οποίο ηττήθηκε με 3-0 μέσα στην έδρα της.

Το γεγονός αυτό μάλλον δεν ενθουσίασε τον ιδιόρρυθμο Αργεντινό, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και την απροθυμία του να ενταχθεί σε αυτή. «Πήρα την απάντηση από τον αντιπρόσωπό του», δήλωσε ο Ζίνιο. «Εμείς του είχαμε κάνει πρόταση για δύο χρόνια, όμως εκείνος είδε τον αγώνα χτες κα αισθάνθηκε ανασφάλεια όσον αφορά τη δυναμικότητα της ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr