Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος τόνισε πως ήρθε σε μια οικογένεια που έχει πάντα υψηλούς στόχους.

«Γενικά το ποδόσφαιρο δεν αλλάζει, όπου και να παίζεις. Το σημαντικό είναι ότι έχω έρθει σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στόχος της είναι πάντα το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί γυρίζω στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, που έχει πάντα πολύ υψηλούς στόχους.

Οι φιλοδοξίες μου είναι πολύ μεγάλες και μπορώ να τις πραγματοποιήσω στην ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, γιατί ξέρω ότι πρόκειται για μια οικογένεια. Έχω μιλήσει με τα παιδιά που ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα και μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια.

Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, να πάμε καλά και να υλοποιήσουμε τα όνειρά μας και τους στόχους της ομάδας. Είναι πολλά πράγματα που θέλω να πετύχω με την ΑΕΚ. Ξέρω ότι έχει να κατακτήσει πρωτάθλημα πολλά χρόνια και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο».

Τέλος, σχετικά με την θέση που προτιμά να παίζει, ο Πατσατζόγλου έριξε το… μπαλάκι στον προπονητή: «Αν δεν ήμουνα έτοιμος, δε θα έκανα αυτό το άλμα σε μια ομάδα με τόσο πολλές υποχρεώσεις. Έχω παίξει ως δεξί μπακ στην Εθνική ομάδα, αλλά και παλαιότερα και δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ οπουδήποτε. Όπου κρίνει ο προπονητής ότι έχει ανάγκη η ομάδα, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», ενώ για τα προβλήματα τραυματισμών τόνισε: «Έχω ακούσει διάφορα για μένα. Πολλούς τραυματισμούς δεν έχω περάσει. Αρκετός κόσμος το έχει έτσι στο μυαλό τους. Είχα έναν μεγάλο τραυματισμό. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω ως ποδοσφαιριστής, είναι να τους δείξω ότι είμαι καλά και αυτό που έχω να κάνω είναι να μιλήσω μέσα στο γήπεδο. Να τους δείξω ότι αξίζω να παίζω σε αυτό το επίπεδο».

Καταλήγοντας, επεσήμανε πως θέλει να τα κερδίσει όλα με την ΑΕΚ. «Ο στόχος μου είναι να τα κερδίσουμε όλα. Ότι στόχους έχει η ΑΕΚ να τους κατακτήσουμε. Μαζί με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για κερδίσουμε τα πάντα».

Πηγή: gazzetta.gr