Μετά την περήφανη πώληση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, τον χειμώνα που μας πέρασε, στα Γιάννενα περιμένουν ότι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει για άλλες πολιτείες, φέρνοντας «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ. Ο λόγος για τον Πέδρο Κόντε, που τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε έντονα για την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός φορ είχε γραφτεί εδώ και πολύ καιρό για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα κάποιοι τον είχαν «κλεισμένο» στους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime» ο Ραζβάν Λουτσέσκου μοιάζει να μην… ψήνεται με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της γιαννιώτικης ομάδας, παρά την εκτίμηση που τρέφει στον παίκτη ο Γιώργος Σαββίδης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ρουμάνος τεχνικός ψάχνεται για καλύτερες περιπτώσεις επιθετικών, που θα είναι και νεότεροι σε ηλικία.

Εάν αυτό ισχύει, σημαίνει ότι ο δρόμος για την Ένωση είναι ανοικτός να αποκτήσει το «βαρύ πυροβολικό» του ΠΑΣ, αρκεί να πληρώσει τη ρήτρα του. Αυτή φημολογείται ότι είναι 800 χιλ. ευρώ, αν και από τα Γιάννενα προκύπτει ότι είναι 100 χιλιάδες υψηλότερη.

«Βλέπει» και Ντιγκινί

Παράλληλαμ στην ΑΕΚ εξετάζουν ακόμη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση από την ελληνική αγορά, που είναι του Νικολά Ντιγκινί. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει προταθεί στον «δικέφαλο» από τον μάνατζέρ του, Μπρούνο Τσιρίλο, πρώην παίκτη της ομάδας. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια λύση εγνωσμένης αξίας, με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και ότι αποχωρεί από τον Ατρόμητο, η περίπτωσή του εξετάζεται.

Αυτό προς το παρόν δεν σημαίνει κάτι, καθώς οι μεταγραφικές κινήσεις στις θέσεις των εξτρέμ είναι άμεσα συνδεδεμένες με την κατάληξη στο θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.